Nieuws

mrt 26, 2014

F4 KAMPIOEN.


Afgelopen zaterdag was het dan zover. De kampioenswedstrijd voor de F4. We speelden uit tegen VELO. Dankzij de supportersvereniging “de Schollenkoppen” konden we met ze alle in de supporters bus daar naar toe. Uiteraard was dit voor de jongens een onvergetelijke ervaring.

Categorie: Nieuws
Ingezonden door: SchollekoppenNa een korte bespreking in de kleedkamer konden we naar het veld.

De spelers waren wel een beetje gespannen maar tijdens de wedstrijd was daar weinig van te merken. De tegenstander werd terug gedrongen en de F4 kreeg wat kansen. Na een minuut of 10 was daar eindelijk de 0-1. Julian schoot met een mooi geplaatst schot over de keeper heen. Het publiek kon eindelijk juichen. Kort daarna was het alweer raak. Na een mooie aanval via Cailean naar Mick. Die speelde prachtig door naar Thom. Die vervolgens keihard op de paal schoot. Maddy was goed meegelopen en kon in de rebound scoren: 0-2. Velo gaf echter niet op en scoorde uit een counter 1-2. Werd het dan toch nog spannend?

Nou om kort te zijn: nee. De spelers lieten zich niet gek maken. En nog voor rust werd het snel 1-4, door weer Julian en Maddy. Na rust stond er bij Velo een goeie keeper op doel. We kregen veel kansen maar de keeper pareerde bijna alles. Op het middenveld hadden Finn en Shadey alles onder controle.  Achter speelde Sem weer als vanouds, rustig aan de bal en veel aanvallen opzetten.De paar keer dat Velo toch door de verdediging heen kwam stond Sean in het goal goed op te letten. We maakten nog 1-5 en 1-6 door wederom Julian en Maddy. Na het laatste fluit signaal werd het feestje gevierd door de spelers.

Na de wedstrijd weer met ze allen in de supporters bus terug. In de bus was het uiteraard lekker gezellig. De bus mocht doorrijden tot aan de kantine. Hier stonden veel fans om onze spelers als ware helden te ontvangen. De F4 werd gelijk gehuldigd op ‘het bordes’ door jeugdvoorzitter Gerard Roeleveld en trainer van zaterdag 1 John Blok. Hier werd weer een feestje gevierd door de hele F4 voor alle aanwezige fans.Na de huldiging kregen we van de club lekker wat eten en drinken.

De F4 wil de supportersvereniging “de Schollekoppen”, Gerard Roeleveld, John Blok, alle familieleden en vrienden die deze onvergetelijke ochtend mogelijk hebben gemaakt bedanken.