Nieuws

aug 30, 2022

Vervoer Supporters Beëindigd


Beste Supporters,

Wij hebben vandaag dinsdag 30-08-2023 de zeer moeilijke beslissing moeten nemen om na 10 jaar per direct te stoppen met het busvervoer naar uitwedstrijden.

Categorie: Nieuws
Ingezonden door: Schollekoppen

Wij hebben afgelopen januari de bus verkocht aan een externe partij en deze zou ons ook de komende jaren vervoeren. Helaas komt deze partij de destijdse gemaakte afspraken niet na, en heeft dit geleid om per direct te stoppen met het busvervoer.

De reden dat wij in januari de bus aan deze partij hebben verkocht was omdat de kosten van de verzekering afgelopen jaren zo waren gestegen dat het voor ons financieel niet meer haalbaar was om de supporters voor een schappelijke prijs naar uitwedstrijden te vervoeren.

Wij willen de supporters die trouw elke uitwedstrijd zijn mee geweest en zeker onze trouwe sponsoren die ons ruim 10 jaar lang hebben gesteund bedanken voor het vertrouwen in ons als supportersvereniging.

Wij zullen in de toekomst zeker nog actief zijn met sfeeracties rond thuiswedstrijden en mochten er speciale wedstrijden van Scheveningen 1 gespeeld gaan worden dan zullen wij zeker gaan proberen om een bus naar dit soort wedstrijden te laten rijden.

De supporters die bij ons in januari een jaarkaart hebben gekocht zullen een vergoeding van €75.- terug krijgen.

Team De Schollekoppen:

Cees Hofland
Maurice Batens
Richard van der Oever
Michael van der Zwan
Freek Batens
Marco Pronk