Nieuws

sep 1, 2018

Nieuwe Bus De Schollekoppen


Met trots kunnen wij als bestuur van Supportersvereniging De Schollekoppen u melden dat wij een nieuwe bus hebben.

 

Categorie: Nieuws
Ingezonden door: Schollekoppen

Onze vorige bus was na de technische tegenslagen aan het eind van het vorige seizoen het niet meer waard om hem te laten repareren. Dus zijn wij in de afgelopen  maanden hard op zoek geweest naar een goede en betrouwbare bus om onze supporters ook in de 2e divisie veilig te vervoeren naar de uitwedstrijden van onze trots SVV Scheveningen. 

 

Momenteel wordt er met man en macht gewerkt om de bus in te richten met tafels, muziek en licht. Helaas is het net niet gelukt om al met de nieuwe bus naar Hardenberg te reizen, maar zal de aankomende week wel klaar zijn en afgeleverd worden aan ons. De bus zal na aflevering zo snel mogelijk worden beplakt met de reclame-uitingen van onze sponsoren.

Mocht u interesse hebben om ook met uw bedrijf met een reclame uiting op onze nieuwe bus te komen neemt u dan vrijblijvend contact op met bestuur@deschollekoppen.nl voor meer informatie hierover.

Onze dank gaat uit naar onze anonieme adviseur bij deze aankoop en onze trouwe sponsoren en onze vaste groep supporters die al jaren met ons meerijden. 

Het bestuur

Supportersvereniging  De Schollekoppen