Nieuws

Beste Supporters,

Wij hebben vandaag dinsdag 30-08-2023 de zeer moeilijke beslissing moeten nemen om na 10 jaar per direct te stoppen met het busvervoer naar uitwedstrijden.


Lees meer

Met trots kunnen wij als bestuur van Supportersvereniging De Schollekoppen u melden dat wij een nieuwe bus hebben.

 


Lees meer
Met dank aan van de Oever Bouwadvies en Hofstad Security hebben wij een mooie skydancer kunnen aanschaffen. Wij hopen hem bij de 1e thuis wedstrijd van Scheveningen 1 op 14 januari tegen Stedoco te kunnen presenteren.
Lees meer
Zoals beloofd is hier deel 2 van de spelers die ons gaan verlaten. En natuurlijk  hebben zij ook van De Schollekoppen een mooi aandenken ( met dank aan Ment den Heijer van De Algemene Beglazing) van gehad. 
Lees meer
Omdat het door diversen omstandigheden niet is gelukt om na afloop van de laatste thuiswedstrijd afscheid te kunnen van de spelers en leden van de staf die onze mooie club gaan verlaten. Hebben wij dat in de afgelopen week gedaan en hebben zij van De Schollekoppen een mooi aandenken ( met dank aan Ment den Heijer van De Algemene Beglazing) van ons gehad.
Lees meer
De tegenstanders voor het aankomende seizoen in de Topklasse zijn bekend en de afgelopen week hebben wij de prijzen vastgesteld voor het vervoer naar de uitwedstrijden met de supportersbus.
 

Lees meer
Wij kunnen u met trots melden dat Autorijschool Charité & Job van der Kruk Schilderwerken zijn toegetreden tot de sponsorgroep van De Schollekoppen.
Lees meer
Wij kunnen u met trots melden dat er weer drie nieuwe sponsoren zijn toegetreden tot de sponsorgroep van De Schollekoppen. Tevens heeft Intro Payrolling zijn sponsoring vergroot en staat nu groot op de achterkant van de Schollekoppenbus.
Lees meer
Om half 5 scherp vertrokken 2 bussen vanaf Sportpark Houtrust met 75 supporters richting het Hoge Noorden met bestemming Leeuwarden.
Lees meer

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De kampioenswedstrijd voor de F4. We speelden uit tegen VELO. Dankzij de supportersvereniging “de Schollenkoppen” konden we met ze alle in de supporters bus daar naar toe. Uiteraard was dit voor de jongens een onvergetelijke ervaring.


Lees meer
Het was kaassie in Gouda !

Titelpretendent Scheveningen C1 koerst rechtstreeks op de titel in de 1e klasse 08. Ook Olympia C1 werd aan de zegekar gebonden. Moeiteloze overwinning op de pas op het laatst tegenspartelende Gouwenaars. -geschreven door Voetbalfan ®-
Lees meer
Samen met onze sponsor The Online Factory presenteren wij onze vernieuwde website.
Lees meer