Nieuws

Het bestuur van De Schollekoppen wenst iedereen hele fijne kerstdagen en een goed en sportief 2019.
Lees meer

Met trots kunnen wij als bestuur van Supportersvereniging De Schollekoppen u melden dat wij een nieuwe bus hebben.

 


Lees meer

Wij roepen iedereen op om a.s. woensdag en zaterdag onze ploeg te steunen 

 

Lees meer
Wegens te weinig belangstelling hebben wij besloten om de feestavond op zaterdag 19 mei niet door te laten gaan.
Lees meer
Vanaf heden zullen er geen jaarkaarten meer worden verstrekt.
Lees meer

Vergeet "onze" Harry niet en stem op hem, u heeft t/m 31 dec om u stem uit te brengen.

Breng uw stem uit op Harry!!!!!!!!!!​


Lees meer
Met dank aan van de Oever Bouwadvies en Hofstad Security hebben wij een mooie skydancer kunnen aanschaffen. Wij hopen hem bij de 1e thuis wedstrijd van Scheveningen 1 op 14 januari tegen Stedoco te kunnen presenteren.
Lees meer

Zoals beloofd zouden wij een datum bekend maken voor de 1e Schollekoppen supportersavond. Deze zal plaatsvinden op zaterdagavond 3 december dus zet deze alvast in uw agenda.


Lees meer

Beste Supporters,

Na een roerige start van onze supportersvereniging, o.a. door financiële tegenslagen en het vervangen van onze bus in het 1e jaar was het afgelopen jaar er een van overleven en hebben wij orde op zaken kunnen stellen om onze vereniging weer financieel gezond te krijgen en gelukkig kunnen wij u melden dat dit is gelukt en willen wij dit seizoen een schone en frisse start maken.


Lees meer

De tegenstanders voor het aankomende seizoen in de 3e Divisie zijn bekend en de afgelopen week hebben wij de prijzen vastgesteld voor het vervoer naar de uitwedstrijden met onze supportersbus.

Voor snelle beslissers u kunt al mee voor een prijs vanaf € 150.- voor het gehele seizoen
dat betekent 17 wedstrijden voor € 8,80 per uitwedstrijd.

Kijk hier voor alle prijzen

Zoals beloofd is hier deel 2 van de spelers die ons gaan verlaten. En natuurlijk  hebben zij ook van De Schollekoppen een mooi aandenken ( met dank aan Ment den Heijer van De Algemene Beglazing) van gehad. 
Lees meer
Omdat het door diversen omstandigheden niet is gelukt om na afloop van de laatste thuiswedstrijd afscheid te kunnen van de spelers en leden van de staf die onze mooie club gaan verlaten. Hebben wij dat in de afgelopen week gedaan en hebben zij van De Schollekoppen een mooi aandenken ( met dank aan Ment den Heijer van De Algemene Beglazing) van ons gehad.
Lees meer
De tegenstanders voor het aankomende seizoen in de Topklasse zijn bekend en de afgelopen week hebben wij de prijzen vastgesteld voor het vervoer naar de uitwedstrijden met de supportersbus.
 

Lees meer
Wij kunnen u met trots melden dat Autorijschool Charité & Job van der Kruk Schilderwerken zijn toegetreden tot de sponsorgroep van De Schollekoppen.
Lees meer
Wij kunnen u met trots melden dat er weer drie nieuwe sponsoren zijn toegetreden tot de sponsorgroep van De Schollekoppen. Tevens heeft Intro Payrolling zijn sponsoring vergroot en staat nu groot op de achterkant van de Schollekoppenbus.
Lees meer
Om half 5 scherp vertrokken 2 bussen vanaf Sportpark Houtrust met 75 supporters richting het Hoge Noorden met bestemming Leeuwarden.
Lees meer

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De kampioenswedstrijd voor de F4. We speelden uit tegen VELO. Dankzij de supportersvereniging “de Schollenkoppen” konden we met ze alle in de supporters bus daar naar toe. Uiteraard was dit voor de jongens een onvergetelijke ervaring.


Lees meer
Het was kaassie in Gouda !

Titelpretendent Scheveningen C1 koerst rechtstreeks op de titel in de 1e klasse 08. Ook Olympia C1 werd aan de zegekar gebonden. Moeiteloze overwinning op de pas op het laatst tegenspartelende Gouwenaars. -geschreven door Voetbalfan ®-
Lees meer
Samen met onze sponsor The Online Factory presenteren wij onze vernieuwde website.
Lees meer