De Bus


Neem hier een kijkje aan de binnenkant van onze supportersbus


In juni 2013 zijn we met een aantal supporters bij elkaar gekomen om een supportersvereniging op te richten. Een van de plannen was om een eigen supportersbus aan te schaffen. Na een plan van aanpak uitgewerkt te hebben is het ons, mede door  sponsors, gelukt om dit te realiseren. We hebben een mooie touringcar op de kop kunnen tikken, na maanden met vrijwilligers aan de slag te zijn geweest hebben we onze droom gerealiseerd.

Helaas kwam onze bus het jaar erop niet door de keuring en was reparatie te duur. Toen dit gebeurde zij wij op zoek gegaan naar een andere bus en hebben wij in oktober 2014 een nog mooiere en nieuwere bus kunnen aanschaffen, met een speciaal woord van dank aan onze sponsor Hofstad Security,
voor de hulp en steun bij het aanschaffen van de nieuwe Schollekoppenbus.  

Onze Bus is op dit moment aan de buitenkant met alle bussponsoren beplakt en aan de binnenzijde hebben we schitterende plaatsen gecreëerd. De bus heeft 46 zitplaatsen, tafels en een koeling. Wij als bestuur van de supportersvereniging zijn er dan ook enorm trots op dat het ons is gelukt. Met deze bus kunnen wij reizen aan de supporters aanbieden naar alle uitwedstrijden en we kunnen vervoer aanbieden voor alle voetbalteams van SVV Scheveningen.